Saopštenje

GrO SPS Banjaluka: Stanivuković obmanjuje građane - SPS će se izboriti za svakog čovjeka i svako naselje

  • Izvor: ATV
  • 13.05.2024. 19:41

Nakon što su građani ukazali na propuste u radu gradske vlasti, nije prošlo mnogo dok je vječiti student Stanivuković odgovorio u stilu prepisivača uhvaćenog na ispitu kako vara, saopštili su iz Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske Banjaluka, dodajući da su studentima u tridesetim godinama često izgovor svi drugi osim njih samih.

“Da, Goran Selak jeste bio inicijator rekonstrukcije Subotičke ulice. I kao inicijator, i on i SPS očekuju od gradonačelnika da ta ulica bude završena kako je i planirano. Odgovornom gradonačelniku je to posao, a ne da se ljuti kao malo dijete jer mu je neko uzeo igračku iz ruku. I ne može se odgovornost prebacivati na skupštinsku većinu, kada je izgradnja Subotičke ulice finansirana iz kredita”, naglasili su iz GrO SPS Banjaluka.

Iz GrO SPS Banjaluka su poručili da nikome nije jasno o kakvim fazama izgradnje ulice gradonačelnik govori, jer ne radi se o izgradnji pruge Brčko - Banovići, već o jednostavnoj i veoma važnoj ulici. 

Milošević demantovao Stanivukovića: SPS je inicirao rekonstrukciju Subotičke ulice

Milošević demantovao Stanivukovića: SPS je inicirao rekonstrukciju Subotičke ulice

“Simptomatično je da Stanivukovića boli što je gospodin Šobot, budući gradonačelnik Banjaluke bio sa nama. Da, tačno je da je on ljekar i tačno je da Banjaluka poslije četiri godine avanturizma sa vječitim studentom zaista zaslužuje gradonačelnika od karijere. Na kraju, u njegovom poslu se čovjek liječi do ozdravljenja, a ulice će se rekonstruisati do kraja”, poručuju iz banjalučkog SPS-a. 

Što se tiče prijetnji na račun SPS-a, iz Gradskog odbora ove partije pozivaju gradonačelnika da požuri sa njihovom realizacijom.

“Biće izuzetno zanimljivo odgovarati Stanivukoviću, čovjeku kojem nije ostao niko od njegovih saboraca do samo onih koje je kupio svojim finansijskim nedjelima za čije sakrivanje je do skoro tražio podršku i naših odbornika za rebalans budžeta. Kada zbog toga jednog dana bude posjetio instituciju u kojoj završavaju kradonačelnici, nemoj da i zbog toga bude kriv SPS. To će biti samo posljedica izbora koje je Stanivuković sam napravio. Ispiti su izgleda bili preteški,” zaključeno je u saopšenju Gradskog odbora SPS Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.