Крао воду

Грмушу пријавиле комшије, Дудуковић потврдио да је потписао допис

  • Извор: АТВ
  • 15.07.2024. 22:20

Потписао сам допис Милку Грмуши у октобру прошле године, али не знам да ли му је послат, одговор је то Предрага Дудуковића, бившег директора бањалучког Водовода на питање да ли је у октобру прошле године потписао допис из којег се види да је борац за право и правду и најпознатији бањалучки легалиста једноставно крао воду.

Успут је Дудуковић мало посумњао и на рад стручних служби и људи на терену, само у страначког колегу изгледа, у бившем и садашњем руководству овог предузећа, не смију пуно да дирају. 

По свему судећи, мораће у Водоводу да одговоре шта се десило са дописом, прикључком и свим оним што је утврдила стручна служба на терену? Да ли је завршио у ладици или фасцикли "страначке колеге не дирај". 

За надати се да ће одговор, тачан и аутентичан стићи експресно као онај Милку Грмуши којим млати по друштвеним мрежама пријетећи тужбама уредницима и помињући налогодавце. 

Уважени господине Грмуша, то што сте мало промијенили налогодавца, па су Вам у страху велике оци, не даје Вам за право да заједно са руководством Водовода обмањујете јавност и клевећете по друштвеним мрежама. Не брините, Вашим налогодавцима се још нећемо бавити. Имате право на све законом прописане процедуре, баш као и АТВ. 

Да Милко Грмуша користи и не плаћа воду, Водоводу су пријавиле комшије. Досадило им је да плаћају потрошњу и за несавјесног комшију. Надали су се да ће у Управи Водовода неко имати савјести. Једино што у овом предузећу раде свјесно, јесте, очигледно, покушај заташкавања цијеле приче у којој је главни актер Милко Грмуша који је крао воду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: