Krao vodu

Grmušu prijavile komšije, Duduković potvrdio da je potpisao dopis

  • Izvor: ATV
  • 15.07.2024. 22:20

Potpisao sam dopis Milku Grmuši u oktobru prošle godine, ali ne znam da li mu je poslat, odgovor je to Predraga Dudukovića, bivšeg direktora banjalučkog Vodovoda na pitanje da li je u oktobru prošle godine potpisao dopis iz kojeg se vidi da je borac za pravo i pravdu i najpoznatiji banjalučki legalista jednostavno krao vodu.

Usput je Duduković malo posumnjao i na rad stručnih službi i ljudi na terenu, samo u stranačkog kolegu izgleda, u bivšem i sadašnjem rukovodstvu ovog preduzeća, ne smiju puno da diraju. 

Po svemu sudeći, moraće u Vodovodu da odgovore šta se desilo sa dopisom, priključkom i svim onim što je utvrdila stručna služba na terenu? Da li je završio u ladici ili fascikli "stranačke kolege ne diraj". 

Za nadati se da će odgovor, tačan i autentičan stići ekspresno kao onaj Milku Grmuši kojim mlati po društvenim mrežama prijeteći tužbama urednicima i pominjući nalogodavce. 

Uvaženi gospodine Grmuša, to što ste malo promijenili nalogodavca, pa su Vam u strahu velike oci, ne daje Vam za pravo da zajedno sa rukovodstvom Vodovoda obmanjujete javnost i klevećete po društvenim mrežama. Ne brinite, Vašim nalogodavcima se još nećemo baviti. Imate pravo na sve zakonom propisane procedure, baš kao i ATV. 

Da Milko Grmuša koristi i ne plaća vodu, Vodovodu su prijavile komšije. Dosadilo im je da plaćaju potrošnju i za nesavjesnog komšiju. Nadali su se da će u Upravi Vodovoda neko imati savjesti. Jedino što u ovom preduzeću rade svjesno, jeste, očigledno, pokušaj zataškavanja cijele priče u kojoj je glavni akter Milko Grmuša koji je krao vodu.

Pratite nas i putem Vibera