Предсједник Градског одбора СПС

Глигорић: Разумијемо фрустрацију господина Босанчића

  • Извор: АТВ
  • 17.07.2024. 16:51

Предсједник Градског одбора СПС Саша Глигорић разумије фрустрацију Борана Босанчића, предсједника Градског одбора ДЕМОС-а у Бањалуци, али, како понавља, једино што грађани могу да мјере јесу резултати, јасан програм и планови.

"Грађане Бањалуке занимају резултати, а не личне фрустрације и препирке. Ви нажалост, на претек имате само овог другог“, поручује Глигорић.

Како наводи, кадрови ДЕМОС-а су подбацили  у сваком задатку који су имали на челу јавног предузећа ДЕП-ОТ, али и других предузећа.

„Понављам, нико од нас није срастао за фотељу. ДЕП-ОТ је значајно јавно предузеће не само за Бањалуку, већ и за Градишку, Лакташе, Прњавор, Челинац, Котор Варос, Кнежево и Србац, општине у којима СПС има и тек ће, много тога да понуди.  Функција бившег директора овог јавног предузећа је окончана за Жељка Савића,  а ДЕМОС позивамо да ван фотеља траже грешке у раду у јер је то једино достојанствено, како лично, тако и професионално“, истакао је Глигорић и још једном поручио да  ДЕМОС најприје треба да одговори на упите о диловима које су са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем правили око кружног тока на Росуљама и проневјерама новца грађана.

„Демосу би боље било да нас заобиђе у својим нападима у широком луку, као што би и обилазница коју је Станивуковић обећавао годинама, требало да обиђе Бањалуку“, закључио је Глигорић.

Босанчић је раније поручио Глигорићу, да уколико су кадрови СПС тако стручни као што Глигорић каже, предлаже да на Тргу Крајине јавно организују изложбу диплома СПС и ДЕМОС, почев од предсједника странака, градских одбора, па онда свих даље.

"Нека народ сам каже ко је стручнији", поручио је Босанчић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.