Predsjednik Gradskog odbora SPS

Gligorić: Razumijemo frustraciju gospodina Bosančića

  • Izvor: ATV
  • 17.07.2024. 16:51

Predsjednik Gradskog odbora SPS Saša Gligorić razumije frustraciju Borana Bosančića, predsjednika Gradskog odbora DЕMOS-a u Banjaluci, ali, kako ponavlja, jedino što građani mogu da mjere jesu rezultati, jasan program i planovi.

"Građane Banjaluke zanimaju rezultati, a ne lične frustracije i prepirke. Vi nažalost, na pretek imate samo ovog drugog“, poručuje Gligorić.

Kako navodi, kadrovi DЕMOS-a su podbacili  u svakom zadatku koji su imali na čelu javnog preduzeća DЕP-OT, ali i drugih preduzeća.

„Ponavljam, niko od nas nije srastao za fotelju. DЕP-OT je značajno javno preduzeće ne samo za Banjaluku, već i za Gradišku, Laktaše, Prnjavor, Čelinac, Kotor Varos, Kneževo i Srbac, opštine u kojima SPS ima i tek će, mnogo toga da ponudi.  Funkcija bivšeg direktora ovog javnog preduzeća je okončana za Željka Savića,  a DЕMOS pozivamo da van fotelja traže greške u radu u jer je to jedino dostojanstveno, kako lično, tako i profesionalno“, istakao je Gligorić i još jednom poručio da  DЕMOS najprije treba da odgovori na upite o dilovima koje su sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem pravili oko kružnog toka na Rosuljama i pronevjerama novca građana.

„Demosu bi bolje bilo da nas zaobiđe u svojim napadima u širokom luku, kao što bi i obilaznica koju je Stanivuković obećavao godinama, trebalo da obiđe Banjaluku“, zaključio je Gligorić.

Bosančić je ranije poručio Gligoriću, da ukoliko su kadrovi SPS tako stručni kao što Gligorić kaže, predlaže da na Trgu Krajine javno organizuju izložbu diploma SPS i DЕMOS, počev od predsjednika stranaka, gradskih odbora, pa onda svih dalje.

"Neka narod sam kaže ko je stručniji", poručio je Bosančić.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.