СПС

Глигорић поручио Босанчићу: Распад ДЕМОС-а није наш проблем

  • Извор: АТВ
  • 17.07.2024. 13:44

СПС је партија која је на сваку позицију до сада предлагала стручне и квалификоване кадрове који су својим знањем и трудом унаприједили рад сваке институције коју су водили, рекао је предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Српске Бањалука Саша Глигорић одговарајући на прозивке Борана Босанчића из ДЕМОС-а.

“О договорима, диловима и закулисним радњама ДЕМОС-а и Станивуковића тек ће бити ријечи у наредном периоду. Штета коју су заједничким снагама нанијели Бањалуци и грађанима биће ускоро презентована”, рекао је Глигорић.

Из Градског одбора СПС-а поручују да распад ДЕМОС-а у Бањалуци није њихов проблем, те да ДЕМОС сопствене фрустрације треба да рјешава унутар својих структура, без увлачења СПС-а.

“Грчевито држање за функције, према којима се понашају као да им је дједовина, најбоље и највише говори о њима. Само људе опијене влашћу и личном користи полиција мора да избацује из фотеље”, рекао је Глигорић алудирајући на понашање Жељка Савића, бившег директора „ДЕП-ОТ“ који је данас опструисао Ратка Јокића из СПС-а приликом доласка на радно мјесто.

Из ГрО СПС Бањалука поручују да су поносни на сваког свог човјека, те на стручне и квалификоване кадрове који су својим знањем и трудом унаприједили рад сваке институције коју су водили. Из ове партије саопштили су да су сва запослења у институцијама, којима су руководили кадрови СПС-а, проведена према слову закона и транспарентно.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.