SPS

Gligorić poručio Bosančiću: Raspad DЕMOS-a nije naš problem

  • Izvor: ATV
  • 17.07.2024. 13:44

SPS je partija koja je na svaku poziciju do sada predlagala stručne i kvalifikovane kadrove koji su svojim znanjem i trudom unaprijedili rad svake institucije koju su vodili, rekao je predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske Banjaluka Saša Gligorić odgovarajući na prozivke Borana Bosančića iz DЕMOS-a.

“O dogovorima, dilovima i zakulisnim radnjama DЕMOS-a i Stanivukovića tek će biti riječi u narednom periodu. Šteta koju su zajedničkim snagama nanijeli Banjaluci i građanima biće uskoro prezentovana”, rekao je Gligorić.

Iz Gradskog odbora SPS-a poručuju da raspad DЕMOS-a u Banjaluci nije njihov problem, te da DЕMOS sopstvene frustracije treba da rješava unutar svojih struktura, bez uvlačenja SPS-a.

“Grčevito držanje za funkcije, prema kojima se ponašaju kao da im je djedovina, najbolje i najviše govori o njima. Samo ljude opijene vlašću i ličnom koristi policija mora da izbacuje iz fotelje”, rekao je Gligorić aludirajući na ponašanje Željka Savića, bivšeg direktora „DЕP-OT“ koji je danas opstruisao Ratka Jokića iz SPS-a prilikom dolaska na radno mjesto.

Iz GrO SPS Banjaluka poručuju da su ponosni na svakog svog čovjeka, te na stručne i kvalifikovane kadrove koji su svojim znanjem i trudom unaprijedili rad svake institucije koju su vodili. Iz ove partije saopštili su da su sva zaposlenja u institucijama, kojima su rukovodili kadrovi SPS-a, provedena prema slovu zakona i transparentno.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.