Станивуковићев најближи сарадник

Дринићу се осладиле малверзације

  • Извор: АТВ
  • 17.09.2024. 19:21

Незванично, информације из ПДП-а говоре да је Небојша Дринић кренуо да скупља своје присталице унутар странке како би преузео ПДП, односно да он и Драшко Станивуковић смијене Бранислава Бореновића са чела ове странке. На тај начин би овом двојцу била широм отворена врата за наставак малверзација јер им нико не би стајао на путу унутар странке. А да има таквих који желе свој дио колача преко леђа грађана Бањалуке и те како има. У прилог томе иде и сукоб са Миладом Шукало, која Дринићу није дозволила да уђе у посао око Фабрике кафе, па су хладни односи око расподјеле плијена постали редовна појава унутар Градске управе.

Да су му се осладиле малверзације и новац испод жита, свједочи и податак да је Дринић извезао багер Цивилне заштите, скинуо ознаке и почео с тим багером да ради приватно по Поткозарју и Драгочају. Како незванично сазнајемо, с тим багером се чисте пропусти, равнају прилазни путеви и слични послови, а багер вози активиста ПДП-а који није радник Цивилне заштите града Бањалука. Све се то наравно наплаћује, а новац, погађајте коме иде у џеп.

Како би прикрио енормне приходе мимо свог редовног посла, Дринић је своје друге послове, као и станове којих има неколико у Бањалуци и стан у Београду на води, регистровао и уписао на друга лица, како би се прикрио траг. Тако у Парку Младен Стојановић има киоск који је регистрован на једну радницу из Градске управе, а приход наравно иде Дринићу. Према нашим сазнањима, списак разних Дринићевих малверзација је подугачак, а да јавности објасни да ли је то све истина или не, времена очигледно нема.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм