Stanivukovićev najbliži saradnik

Driniću se osladile malverzacije

  • Izvor: ATV
  • 17.09.2024. 19:21

Nezvanično, informacije iz PDP-a govore da je Nebojša Drinić krenuo da skuplja svoje pristalice unutar stranke kako bi preuzeo PDP, odnosno da on i Draško Stanivuković smijene Branislava Borenovića sa čela ove stranke. Na taj način bi ovom dvojcu bila širom otvorena vrata za nastavak malverzacija jer im niko ne bi stajao na putu unutar stranke. A da ima takvih koji žele svoj dio kolača preko leđa građana Banjaluke i te kako ima. U prilog tome ide i sukob sa Miladom Šukalo, koja Driniću nije dozvolila da uđe u posao oko Fabrike kafe, pa su hladni odnosi oko raspodjele plijena postali redovna pojava unutar Gradske uprave.

Da su mu se osladile malverzacije i novac ispod žita, svjedoči i podatak da je Drinić izvezao bager Civilne zaštite, skinuo oznake i počeo s tim bagerom da radi privatno po Potkozarju i Dragočaju. Kako nezvanično saznajemo, s tim bagerom se čiste propusti, ravnaju prilazni putevi i slični poslovi, a bager vozi aktivista PDP-a koji nije radnik Civilne zaštite grada Banjaluka. Sve se to naravno naplaćuje, a novac, pogađajte kome ide u džep.

Kako bi prikrio enormne prihode mimo svog redovnog posla, Drinić je svoje druge poslove, kao i stanove kojih ima nekoliko u Banjaluci i stan u Beogradu na vodi, registrovao i upisao na druga lica, kako bi se prikrio trag. Tako u Parku Mladen Stojanović ima kiosk koji je registrovan na jednu radnicu iz Gradske uprave, a prihod naravno ide Driniću. Prema našim saznanjima, spisak raznih Drinićevih malverzacija je podugačak, a da javnosti objasni da li je to sve istina ili ne, vremena očigledno nema.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Stranačka hronika

    Stranačka hronika

  • 21:40 Aviondžije (12+)

    '''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)