Због изјава о стању у Техничкој школи

Директор бањалучке школе у центру јавног линча

  • Извор: АТВ
  • 14.11.2023. 16:30

Директор Техничке школе у Бањалуци Владимир Куваља обратио се јавности због напада на њега након изношења чињеница о стању у овој школи.

"Драги моји, овим путем Вам се обраћам као отац, као родитељ чије кћерке су ничим криве и изазване, ружним порукама и коментарима које су добијале на друштвеним мрежама повријеђене и то само због изношења стварног стања у Техничкој школи. Моје кћерке и било чије друге су само дјеца, која не требају и не смију бити дио ''медијске машинерије'' којој не одговарају моји ставови и моја борба".

Након што сам изрекао одређене чињенице када је у питању Техничка школа, а иза којих данас чврсто стојим, не испаштам само ја као директор, већ и као отац, постављам питање тим неким: "Зар вам и моја дјеца сметају и да ли су она средство  да бисте ме зауставили у остварењу мог циља?" Наиме, да моје кћерке гледају такав садржај са друштвених мрежа био је шок. Могу разумјети да сам својим наступом и изјавама иза којих чврсто стојим, а за шта постоје јасни докази, испровоцирао одређене људе, али да се на овакав начин узвраћа, за изречено и да неправда коју трпи неколико стотина нечије дјеце, тачније њих 400 некоме није било довољно, па се обрушио и на моју дјецу.

Оне имају свега 10 и 15 година. Данас је једној од њих рођендан и умјесто да га слави, вјероватно ће чути још по коју бљувотину о свом тати коју неки лажни профили објављују и то само из разлога јер је њихов тата изашао у јавност штитећи своју школу, јер и ту дјецу гледам као своју.

Као отац ово сматрам више од некоректног и прије свега ниским и нељудским потезом!!!", поручио је Куваља у поруци на друштвеним мрежама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)