Zbog izjava o stanju u Tehničkoj školi

Direktor banjalučke škole u centru javnog linča

  • Izvor: ATV
  • 14.11.2023. 16:30

Direktor Tehničke škole u Banjaluci Vladimir Kuvalja obratio se javnosti zbog napada na njega nakon iznošenja činjenica o stanju u ovoj školi.

"Dragi moji, ovim putem Vam se obraćam kao otac, kao roditelj čije kćerke su ničim krive i izazvane, ružnim porukama i komentarima koje su dobijale na društvenim mrežama povrijeđene i to samo zbog iznošenja stvarnog stanja u Tehničkoj školi. Moje kćerke i bilo čije druge su samo djeca, koja ne trebaju i ne smiju biti dio ''medijske mašinerije'' kojoj ne odgovaraju moji stavovi i moja borba".

Nakon što sam izrekao određene činjenice kada je u pitanju Tehnička škola, a iza kojih danas čvrsto stojim, ne ispaštam samo ja kao direktor, već i kao otac, postavljam pitanje tim nekim: "Zar vam i moja djeca smetaju i da li su ona sredstvo  da biste me zaustavili u ostvarenju mog cilja?" Naime, da moje kćerke gledaju takav sadržaj sa društvenih mreža bio je šok. Mogu razumjeti da sam svojim nastupom i izjavama iza kojih čvrsto stojim, a za šta postoje jasni dokazi, isprovocirao određene ljude, ali da se na ovakav način uzvraća, za izrečeno i da nepravda koju trpi nekoliko stotina nečije djece, tačnije njih 400 nekome nije bilo dovoljno, pa se obrušio i na moju djecu.

One imaju svega 10 i 15 godina. Danas je jednoj od njih rođendan i umjesto da ga slavi, vjerovatno će čuti još po koju bljuvotinu o svom tati koju neki lažni profili objavljuju i to samo iz razloga jer je njihov tata izašao u javnost štiteći svoju školu, jer i tu djecu gledam kao svoju.

Kao otac ovo smatram više od nekorektnog i prije svega niskim i neljudskim potezom!!!", poručio je Kuvalja u poruci na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program