Члан коалиције

ДЕМОС-ов Шибаревић подржава Станивуковића

  • Извор: АТВ
  • 05.07.2024. 19:07

Ја јавно подржавам градоначелника Драшка Станивуковића, ја вас молим да подржите тог младог човјека, подржали смо га кад смо рушили Игора Радојичића, ријечи су ово Ненада Шибаревића, потпредсједника ГрО ДЕМОС Бања Лука, које су узбуркале коалицију.

Шта има о томе да каже данас, нисмо сазнали, јер на позиве не одговара.

Да спаси ствар, покушао је његов страначки шеф. Истовремено га и брани и демантује. Све је, каже Недељко Чубриловић, извучено из контекста. 

- Није тачно да смо радили против Игора Радојичића, а је ли забрањено Шибаревићу да прича? Није тачно да је странка радила против господина Радојичића. То није тачно, ја сам тад водио кампању знам шта је рађено. У које сврхе је та изјава извучена, у ком контексту, ја то заиста не могу да цијеним - изјавио је први човјек ДЕМОС-а, Недељко Чубриловић.

Свима који су чули и видјели изјаву и више је него јасно шта је Шибаревић рекао, а громогласан аплауз присутних све је потврдио, каже Љубо Нинковић, члан Предсједништва ГрО СНСД-а.

Босанчић покушао да

Босанчић покушао да "ишчупа" Шибаревића: Изјава извучена из контекста

Он је и раније упозоравао да су одређени коалициони партнери на нивоу града саучесници са градоначелником Станивуковићем у вршењу бројних неправилности у највећем граду Српске. 

- Мени то даје снаге да оно што је господин Шибаревић изјавио, заиста тако било 2020. године, да ли ће и 2024. тако, кажем вам, заиста постоји механизам како да "санкционишете" појединца који вам искаче из одређених политичких принципа, ако заиста желите. Али сам негдје прочитао изјаву предсједника ГрО ДЕМОС да је то извучено из контекста, заиста ми је то чудно за некога ко је заиста озбиљан политичар и за кога сматрам да озбиљно ради свој посао. Да минут и по неког видеа окарактерише као извучено из контекста - сматра Нинковић.

Декларативна подршка ДЕМОС-а на састанцима колације, на терену у потпуности изостаје, што се види и на спорном видеу, каже Нинковић.

Чубриловић се брани да ни једна странка није од ДЕМОС-а тражила подршку за свог кандидата.

Ипак, чини се да је ово само још један камен спотицања између СНСД-а и ДЕМОС-а након што је у највећу странку отишао и Слободан Станаревић.  

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм