Нису издржали ни мјесец дана

Дебакл од 800.000 КМ: Терени код Соколског дома се распадају

  • Извор: БањалучкеПриче.нет
  • 15.09.2023. 15:56

Град је недавно издвојио више од 800.000 КМ за терене код Соколског дома, али након само мјесец дана све се већ распало.

Терен за баскет већ је у лошем стању, а први је на ову проблематику скренуо пажњу бивши ПДП-овац, Немања Кондић.

Немања Кондић је на свом Фејсбук профилу подијелио своје разочарање, истичући како сензационално отворени терени код Соколског дома нису издржали ни мјесец дана, иако је за њихову изградњу издвојено преко 800.000 КМ.

"Политика Градоначелника је очито усмјерена ка краткорочном дотјеривању центра града, док омладина и дјеца у приградским насељима немају адекватне услове за игру и развој. Недостатак контроле квалитета извођења радова у граду нас доводи до сталног закрпљивања инфраструктуре", написао је Кондић.

Кондић је такође изразио своју забринутост због, како тврди, неодговорне политике и заобилазак прописа и закона у граду, пишу Banjalučke priče.

"Како нам је Градоначелник недавно рекао, овоземаљски закони изгледа не важе за њега", закључио је Кондић.

Недовољно квалитетно изведени терени код Соколског дома привукли су пажњу и Бањалучана, међу којима је био и Нинослав Тики Добријевић. На видео снимку је поставио питање: "Зашто Градска управа прави било шта ако нема намјеру одржавати?"

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: