Nisu izdržali ni mjesec dana

Debakl od 800.000 KM: Tereni kod Sokolskog doma se raspadaju

  • Izvor: BanjalučkePriče.net
  • 15.09.2023. 15:56

Grad je nedavno izdvojio više od 800.000 KM za terene kod Sokolskog doma, ali nakon samo mjesec dana sve se već raspalo.

Teren za basket već je u lošem stanju, a prvi je na ovu problematiku skrenuo pažnju bivši PDP-ovac, Nemanja Kondić.

Nemanja Kondić je na svom Fejsbuk profilu podijelio svoje razočaranje, ističući kako senzacionalno otvoreni tereni kod Sokolskog doma nisu izdržali ni mjesec dana, iako je za njihovu izgradnju izdvojeno preko 800.000 KM.

"Politika Gradonačelnika je očito usmjerena ka kratkoročnom dotjerivanju centra grada, dok omladina i djeca u prigradskim naseljima nemaju adekvatne uslove za igru i razvoj. Nedostatak kontrole kvaliteta izvođenja radova u gradu nas dovodi do stalnog zakrpljivanja infrastrukture", napisao je Kondić.

Kondić je takođe izrazio svoju zabrinutost zbog, kako tvrdi, neodgovorne politike i zaobilazak propisa i zakona u gradu, pišu Banjalučke priče.

"Kako nam je Gradonačelnik nedavno rekao, ovozemaljski zakoni izgleda ne važe za njega", zaključio je Kondić.

Nedovoljno kvalitetno izvedeni tereni kod Sokolskog doma privukli su pažnju i Banjalučana, među kojima je bio i Ninoslav Tiki Dobrijević. Na video snimku je postavio pitanje: "Zašto Gradska uprava pravi bilo šta ako nema namjeru održavati?"

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.