Саопштење Градског одбора

СПС: Да ли је Дринић најстручнији за воде у окружењу Станивуковића?

  • Извор: АТВ
  • 17.07.2024. 08:56

Градски одбор Социјалистичке партије Српске Бања Лука изражава дубоку забринутост и разочарање поводом најаве Небојше Дринића, народног посланика у Скупштини Републике Српске и најближег сарадника градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, да ће град предложити рјешење за угрожено водоснабдевање.

"Прво, постављамо питање - ко је Небојша Дринић да најављује рјешења за градске проблеме када је он републички, а не градски функционер? Да ли је његово уплитање у питања локалне управе примјер недостатка компетентних и одговарајућих кадрова у градској администрацији?", наводе у саопштењу те додају:

"Друго, да ли је Дринић заиста најстручнији за воде у окружењу Драшка Станивуковића? Његово професионално искуство везано је за потрошњу воде у аутоперионицама, што га никако не квалификује да се бави сложеним питањима водоснабдијевања цјелог града. Град Бањалука заслужује кадрове који ће се озбиљно бавити овим проблемом".

Градски одбор СПС је задовољан да као глас народа утиче на властодршце да се посвете рјешењу проблема водоснабдијевања.

"Међутим, то што најаву рјешења даје Небојша Дринић говори само једну ствар - да је трећина новца већ опљачкана. Да ли су грађани Бањалуке заслужили да њихови проблеми буду препуштени људима са сумњивим квалификацијама и још сумњивијим намјерама? Можда заиста у окружењу градоначелника до рјешења долазе тако што споје надимак Дрина са претходним радним искуством и кажу "ЕУРОека, ево рјешења а биће и пара!", наводи се у саопштењу.

Градски одбор Социјалистичке партије Српске Бања Лука захтева од градских власти да се озбиљно посвете рјешавању проблема водоснабдевања и да то раде уз консултације са правим стручњацима. Грађани Бањалуке заслужују бољу и сигурнију будућност и стручну власт.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

    Серија: Црна Гуја (Р) (12+)