Драма у Градској управи

Бивши директори бањалучког гробља прекинули Станивуковићев прес: ''Ваш снимак је морбидан''

  • Извор: АТВ
  • 18.09.2024. 13:06

Бивши директори Градског гробља Бањалука Ратко Јокић и Жељко Грбић дошли су данас у бањалучку Градску управу и прекинули конференцију за новинаре градоначелника Драшка Станивуковића.

Станивуковић је јуче на друштвеним мрежама објавио видео снимак у којем је изнио оптужбе на рачун бивших руководиоца Гробља тврдећи да су препродавали гробна мјеста а новац, како каже, стављали себи у џеп.

"Ова прес конференција није за оне испод 18 година јер криминал је рађен на гробљу и ради се о морбидним стварима”, рекао је Станивуковић.

Некадашње руководство је на то одговорило да је морбидан снимак Станивуковића који је објавио на мрежама.

"Морбидан је ваш снимак. Ако имате сазнања јавите тужилаштву, МУП-у, а не да снимате за ТикТок. Гласове скупљате на мртвим људима. 2018. године сте скупљали гласове на мртвом дјечаку, а на гробљу сте снимали ријалити видео", рекао је Јокић.

Станивуковић им није дозволио да се обрате за говорницом јер је, како је рекао, ова говорница резервисана само за градоначелника, на шта је Грбић рекао: „Ово је градска говорница, а ви вршите терор“.

Јокић је додао да је свима доста Станивуковићевих шупљих прича. Питао је садашњег директора Градског гробља Александра Милаковића да ли је имао један дан радног искуства на руководећим функцијама, а одговорио му је Станивуковић, који је рекао: "Пусти, имао је пет дана искуства код мене".

Иначе, градоначелник Драшко Станивуковић заказао је ванредну конференцију за медије поводом Градског гробља, али очигледно није био спреман да саслуша оне које прозива.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.