Drama u Gradskoj upravi

Bivši direktori banjalučkog groblja prekinuli Stanivukovićev pres: ''Vaš snimak je morbidan''

  • Izvor: ATV
  • 18.09.2024. 13:06

Bivši direktori Gradskog groblja Banjaluka Ratko Jokić i Željko Grbić došli su danas u banjalučku Gradsku upravu i prekinuli konferenciju za novinare gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Stanivuković je juče na društvenim mrežama objavio video snimak u kojem je iznio optužbe na račun bivših rukovodioca Groblja tvrdeći da su preprodavali grobna mjesta a novac, kako kaže, stavljali sebi u džep.

"Ova pres konferencija nije za one ispod 18 godina jer kriminal je rađen na groblju i radi se o morbidnim stvarima”, rekao je Stanivuković.

Nekadašnje rukovodstvo je na to odgovorilo da je morbidan snimak Stanivukovića koji je objavio na mrežama.

"Morbidan je vaš snimak. Ako imate saznanja javite tužilaštvu, MUP-u, a ne da snimate za TikTok. Glasove skupljate na mrtvim ljudima. 2018. godine ste skupljali glasove na mrtvom dječaku, a na groblju ste snimali rijaliti video", rekao je Jokić.

Stanivuković im nije dozvolio da se obrate za govornicom jer je, kako je rekao, ova govornica rezervisana samo za gradonačelnika, na šta je Grbić rekao: „Ovo je gradska govornica, a vi vršite teror“.

Jokić je dodao da je svima dosta Stanivukovićevih šupljih priča. Pitao je sadašnjeg direktora Gradskog groblja Aleksandra Milakovića da li je imao jedan dan radnog iskustva na rukovodećim funkcijama, a odgovorio mu je Stanivuković, koji je rekao: "Pusti, imao je pet dana iskustva kod mene".

Inače, gradonačelnik Draško Stanivuković zakazao je vanrednu konferenciju za medije povodom Gradskog groblja, ali očigledno nije bio spreman da sasluša one koje proziva.


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.