Електрокрајина

Бањалучани, спремите се: Ови дијелови града у четвртак без струје

  • Извор: Агенције
  • 07.08.2024. 19:30

Због радова на одржавању електромреже сутра ће доћи до редукције у испоруци електричне енергије у појединим дијеловима Бањалуке, саопштено је из Електрокрајине.

Од осам до 11 часова струје неће бити у дијеловима улица Краља Николе бр. 12, 13 и 25, те Солунска бр. 6 и 8. Од осам до 13 часова без струје ће бити и дио насеља Кмећани  и Вилуси.

Од девет до 12 часова струје неће бити ни у дијеловима улица Бранка Загорца, Чаире, Јована Кршића бр. 4, Радоја Домановића, Скендера Куленовића и Томе Радуловића бр. 4, 6 и 8.

Појела парче пице и завршила у болници

Појела парче пице и завршила у болници

У периоду од 09:30 до 11:30 без струје ће бити дијелови улица Бошка Тошића, Мајке Југовића и Јасеновачких логораша бр. 9, док ће од 12 до 13 часова без струје бити и дијелови Алеје Светог Саве и Гундулићева бр. 70.

Од 14 до 16 часова без струје ће бити и дијелови улица Цара Константина Великог, Дујке Комљеновића, Синише Мијатовића, Пети приградски пут, Вида Њежића и Булевар војводе Степе Степановића бр. 261-328, као и дијелови насеља Дебељаци, Понир и Бијели Поток.

Од осам до 14 часова без струје ће бити и дијелови насеља Агино Село и Бочац.

Милановић: У данашњој Хрватској не смије бити мјеста за усташтво

Милановић: У данашњој Хрватској не смије бити мјеста за усташтво

Такође од десет до 14 часова без струје ће бити и дијелови улица Цара Лазара, Браце Поткоњака и Царице Милице, као и дијелови насеља Туњице и Рекавице.

Пратите нас и путем Вибера