Предсједник Удружења “Бањалучка ласта”

Арсенић упитао Станивуковића: Да ли су скакачи добри само онда, када требају за спот Градске управе?

  • Извор: АТВ
  • 26.07.2024. 18:39

Предсједник Удружења “Бањалучка ласта” Игор Арсенић позвао је градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића да се јавно извини због тога што Градска управа још није издала грађевинску дозволу за изградњу скакаонице, иако је клуб прије више од четири године започео пројекат изградње скакаонице и до сада уложио више од 50.000 КМ уз помоћ спонзора.

Од обећаног и договореног, каже Арсенић, није испуњено ништа.

- Након састанка са градоначелником, који смо чекали три године, обећано нам је све. Новац за скакаоницу, грађевинска дозвола, уклањање канализационог одвода испод моста и монтажни објекат на плажи, за потребе Клуба скакача. Међутим, од тога се ништа није испунило. На крају смо по принципу узми или остави, присиљени да потпишемо уговор, гдје пише да ми финансирамо комплетну изградњу скакаонице и како преносимо сва права на град. Данас, јавно питамо Градску управу и градоначелника, "да ли су скакачи добри само онда, када треба да изведу бањалучку ласту и да иста буде снимљена и стављена у промотивни спот Градске управе" - навео је Арсенић, те упитао:

- Да ли бањалучка ласта заслужује да након 72 године традиције, буде пресељена у Мостар или неки други град, који има слуха за своје скакаче? - навео је Арсенић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.