Predsjednik Udruženja “Banjalučka lasta”

Arsenić upitao Stanivukovića: Da li su skakači dobri samo onda, kada trebaju za spot Gradske uprave?

  • Izvor: ATV
  • 26.07.2024. 18:39

Predsjednik Udruženja “Banjalučka lasta” Igor Arsenić pozvao je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da se javno izvini zbog toga što Gradska uprava još nije izdala građevinsku dozvolu za izgradnju skakaonice, iako je klub prije više od četiri godine započeo projekat izgradnje skakaonice i do sada uložio više od 50.000 KM uz pomoć sponzora.

Od obećanog i dogovorenog, kaže Arsenić, nije ispunjeno ništa.

- Nakon sastanka sa gradonačelnikom, koji smo čekali tri godine, obećano nam je sve. Novac za skakaonicu, građevinska dozvola, uklanjanje kanalizacionog odvoda ispod mosta i montažni objekat na plaži, za potrebe Kluba skakača. Međutim, od toga se ništa nije ispunilo. Na kraju smo po principu uzmi ili ostavi, prisiljeni da potpišemo ugovor, gdje piše da mi finansiramo kompletnu izgradnju skakaonice i kako prenosimo sva prava na grad. Danas, javno pitamo Gradsku upravu i gradonačelnika, "da li su skakači dobri samo onda, kada treba da izvedu banjalučku lastu i da ista bude snimljena i stavljena u promotivni spot Gradske uprave" - naveo je Arsenić, te upitao:

- Da li banjalučka lasta zaslužuje da nakon 72 godine tradicije, bude preseljena u Mostar ili neki drugi grad, koji ima sluha za svoje skakače? - naveo je Arsenić.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.