"Srpska Open"

Tipsarević stiže u Banjaluku

  • 05.09.2018. 14:29

Sve je spremno za 17. izdanje banjalučkog čelendžera "Srpska Open". Kvalifikacije počinju u subotu, dok će glavnio dio turnira početi u ponedeljak.

Organizatori kažu da će ovo biti najjači turnir do sada, iako to na prvu, po renkingu igrača možda tako i ne izgleda. Dolaze poznata imena, neka se ponovo vraćaju u Banjaluku, što garantuje kvalitetan tenis.

"Na US Openu igra 21 igrač u prvom kolu koji je igrao u Banjaluci, što dovoljno govori o kakvom se turniru radi", rekla je direktor "Srpska Open", Lana Popović.

Do sada je jedan igrač otkazao nastup na turniru. Riječ je o Džej Klarku, koji će nastupiti za Dejvis kup reprezentaciju Velike Britanije i nije u mogućnosti da dođe u Banjaluku.

Direktor TK Mladost Siniša Simeunović rekao je da se dolazak Janka Tipsarevića očekuje već u subotu i još jednom izrazio svoju želju da ga vidi u finalu.

"Što se tiče sudija , 90 odsto ih je iz Banjaluke i RS, koji će da budu linijske sudije, a posebno bih istakao Srđana Svjetlanovića koji je sudija u stolici. To je ponos za RS i Srpsku Open da imamo naše sudije", dodao je Simeunović.

Srspak Open igra se od 10. do 16. septembra , a finalni meč gledaoci će moći da prate na programu ATV-a.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм