Sarajevo

Problemi pred duel Đoković-Džumhur

  • 20.06.2020. 10:21

Duel između najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića i najboljeg igrača iz BIH Damira Džumhura koji je trebalo da bude odigran 5. jula u Sarajevu je pod velikim znakom pitanja, navodi Oslobođenje.

Prvobitni plan je bio da se prostor ispred zgrade Zajedničkih institucija na Vrbanji isprazni i pripremi za duel, no neizvjesno je šta će od svega toga biti. Osnovno i glavno težište bi bilo na Gradskoj upravi Sarajeva, no ovo nije nimalo jeftina investicija, pa postoji mogućnost da se meč odgodi.

Pored terena, potrebno je postaviti i montažne tribine, a vremena za to je sve manje tako da je opcija da se susret ne odigra veoma izgledna.

Navodno je u opticaju bilo i odigravanje susreta na stadionu Grbavica, no i ta opcija je na kraju otpala.

Podsjetimo, Novak Đoković ovog vikenda nastupiće u Zadru, a nakon Hrvatske u planu je održavanje Adrija tura i u BiH. Prvo je na programu Banjaluka, a nakon toga Sarajevo.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм