Aba liga

Igokea kuje plan za Megu

  • 28.11.2019. 19:15

U nedjelju, tačno u podne, košarkaški Igokee, istrčače na teren dvorane u Laktašima samo sa jednim ciljem - da na pleća obore ekipu Mege i upišu drugu pobjedu ove sezone u regionalnoj ABA ligi. Nakon poraza od Krkee, sedmog ove sezone, u Igokei ne kriju da im sve više gori pod nogama, i da pošto poto moraju da zakorače na pobjednički kolosijek.

"Ja, iskreno, vjerujem da ćemo konačno da prelomimo. Protiv Budućnosti smo odigrali odličnu utakmicu, ali oni su pogodili sve. Protiv Krke smo vodili većim dijelom, imali smo kontrolu utakmice, ali desio se poraz. Ipak, radimo dobro, imamo dobar tim trener Dragan Baji radi odlično. Stvorila se i porodična atmosfera unutar ekipe i potrebna nam je ta jedan pobjeda, jedan momenat da se prelomimo sezonu i krenemo sa serijom pobjeda", kaže Đorđe Gagić, KK Igokea.

"Protiv Krke smo imali gotovo dobijenu utakmicu, ali smo doživjeli poraz. Nakon toga, pokušali smo malo da se resetujemo. Još uvijek smo u fazi uklapanja, nakon dolaska novih igrača, ali mislim da su se oni već i prilagodili, tako da je situacija daleko bolja. U nedjelju igramo u 12.00. Malo je nezgodan termin, ali mi već danima treniramo u tom terminu, tako da to ne bi trebalo da bude problem. Igramo pred našom publikom, iskusniji smo tim, i vjerujem u pozitivan ishod", kaže Darko Talić, KK Igokea.

Ni narednom rivalu Igokee, ekipi Mege ove sezone ne ide sve po planu. Jedna pobjeda nakon osam odigranih utakmica, bilans je mladog tima trenera Dejana Milojevića koji i ove sezone igra u prepoznatjivom ritmu. 

""Mega" je mlad tim, mnogo trče i veoma su agresivni. Trener Dejan Milojević, veoma dobro radi sa mladim igračima, nezgodan su protivnik i mogu da iznenade velike timove. Ipak, naše je da se dobro pripremimo za tu utakmicu. Imamo više iskustva, i treba da stvari posložimo na pravi način i ostvarimo pobjedu", kaže Gagić.
  
Pred duel sa Megom, uz onu da ostvare pobjedu, košarkaši Igokee, imaju još jednu želju-da tribine dvorene u Laktašima budu pune, jer kako kažu, sve je lakše uz podršku publike, a u ovom trenutku im je, ne kriju, prijeko potrebna.

Тагови: