Laktaši

Igokea se plasirala u finale Kupa "Mirza Delibašić"

  • 12.02.2021. 20:24

Košarkaši Igokee plasirali su se u fnale Kupa BiH, pošto su u Laktašima savladali ekipu Bosne rezultatom 87:46.

Prva četvrtina:

Košarkaši Igokee otvorili su utakmicu serijom 10:0, a gosti su prve poene postigli tek polovinom prve četvrtine. Ipak, do kraja prvog perioda, košarkaši Bosne uspjeli su da uhvate rezultatski priključak, pa je nakon deset minuta igre rezultat 13:13.

Entoni Klemons ubacio je pet poena za Igokeu dok je Edin Atić dodao poen manje, dok je na drugoj strani Sead Hadžifejzović ubacio 6.

Druga četvrtina:

Košarkaši Igokee odmah po ulasku u drugu četvrtinu ubacili su u “petu brzinu” pa su za pet minuta postigli više poena nego u prvom periodu igre, a dobrom odbranom stekli su dvocifrenu rezultatsku prednost. 

Košarkaši Igokee su, do kraja poluvremena uspjeli da se potpuno “odlijepe” pa se  odmor odlazi sa rezultatom 39:25 u korist ekipe trenera Dragana Bajića

Najbolji akter dosadašnjeg dijela utakmice je Edin Atić koji je ubacio 9 poena uz 5 skokova  za indeks korisnosti 14 . Najefiksniji je Stiven Grej koji je ubacio 10 poena. Prate ih Dalibor Ilić koji je ubacio 5 poena bez promašaja iz igre, dok je Nikola Jovanić bez poena, ali sa 9 skokova.

Na drugoj strani Sead Hadžifejzović ubacio je 10 poena.

I jedni i drugi, muče se sa procentima šuta iz igre, pa su tako, kombinovano, obje ekipe, pogodile tek šest šuteva za tri poena iz 33 pokušaja. 

Treća četvrtina:

Stiven Grej obilježio je treću četvrtinu drugog polufinalnog dvoboja Kupa Mirza Delibašić. Amerikanac u redovima Igokee, igra svoju najbolju partiju od kako je stigao u Laktaše, a u drugom poluvremenu sa svih strana je “rešetao” koš sarajevske Bosne.

Grej je u trećoj četvrtni ubacio 11 poena, a za sada je na koti od 21 ubačenog poena (šut za tri poena 5-8)

Igokea je potpuno razbila Bosnu u trećoj četvrtini, pa pred posljednjih deset minuta vodi sa 32 poena razlika.

Rezultat je 68:36.

Četvrta četvrtina:

Košarkaši Igokee potpuno su "razbili" sarajevsku Bosnu u posljednjoj četvrtini, pa je rezultatska prednost u korist ekipe trenera Dragana Bajića rasla iz minuta u minut za konačnih 87:46.

Stiven Grej zaustavio se na 21 poenu, dok je Dalibor Ilić dodao 15 uz samo jedan promašaj iz igre. 

Na drugoj strani Miloš Grubor i Sead Hadžifejzović ubacili su po 10.

Тагови:
  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    '’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)