Prenos na ATV-u

Igokea dočekuje Tenerife: Odbranom do novog iznenađenja u Ligi šampiona

  • 02.03.2021. 20:32

Košarkaši Igokee dočekuju sutra ekipu Tenerifa u prvom meču TOP 16 faze FIBA Lige šampiona.

U Igokei su svjesni jačine protivnika koji je trenutno četvrti u španskom prvenstvu, ali trener Dragan Bajić još jednom je naglasio da se on sa svojim igračima nikoga ne plaši. U meč će ući rasterećeno i pokušati da iskoriste svaku šansu koja im se ukaže.

“Ugostićemo krem evropske košarke, jer smatram da Tenerife pripadaju tom društvu, gledajući njihove rezultate.  Tim koji je popunjen na svakoj poziciji vođeni odličnim trenerom, igraju sjajnu košarki. Mi moramo da uložimo maksimalan napor da im se odupremo. Motiva ćemo imati na pretek. Pokušaćemo pružiti maksimum, zaustaviti njihove najjače igrače i ako nam se ukaže šansa nadam se da ćemo je znati iskoristiti”, kaže trener Igokee Dragan Bajić.  

Kapiten Marko Jošilo, odbranu stavlja u prvi plan i nada se novom iznenađenju u Ligi šampiona.

“Ozbiljan protivnik, imaju sjajnu sezonu i u španskom prvenstvu i u Ligi šampiona. Oni dolaze ovdje kao veliki favoriti, ali imamo i mi svoje šanse. Znamo kako treba da igramo protiv njih. Naš recept je čvrsta odbrana, fizička košarka i moramo pokušati da zaustavimo njihov napad koji je impresivan. Ako u tome uspijemo, mislim da imamo šansu da na domaćem parketu napravimo još jedno iznenađenje”, poručio je Jošilo.

Utakmica se igra sutra u Laktašima u 18 časova i 30 minuta uz direktan prenos na ATV-u.

Тагови:
  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    '’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)