Poslije sedam rundi

Džošua nokautirao Povetkina, odbranio naslov svjetskog prvaka VIDEO

  • 23.09.2018. 08:48

Britanski bokser Entoni Džošua pobijedio je Aleksandra Povjetkina tehničkim nokautom i na taj način potvrdio dominaciju u teškoj kategoriji ostavši aktuelni šampion u verzijama WBO, IBF, WBO i IBO. 

Džošua je slavio poslije sedam rundi na londonskom stadionu Vembli.

Na samom startu meča Povjetkin je prema mišljenju mnogih čak i bio bolji u nekim rundama i u jednom trenutku je i raskrvario i nos britanskog boksera, ali je Džošua bio strpljiv i polako preusmjerio meč tamo gdje mu odgovara.

U sedmoj rundi viđen je i raspet - poslije jednog izrazito brzog i snažnog lijevog krošea uslijedio je i desni, pa se ruski bokser našao na podu ringa. Ubrzo potom bilo je jasno da Povjetkin nema šta da traži u ringu pored Džošue i sudija je morao da prekine meč u sedmoj rundi.

Bio je to prvi nokaut u karijeri ruskog borca.

Nakon još jedne impresivne pobjede 28-godišnji Džošua je u svom vlasništvu zadržao titule u verzijama WBO, IBF, WBO i IBO u teškoj kategoriji.

Džošua je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri sa impresivnim skorom od 22 pobjede (21 nokaut) i nijednog poraza.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм