Cecini hitovi na vjeridbi NBA zvijezde: Srpkinja, bivša striptizeta, rekla je "da" Džordžu

  • 07.11.2020. 14:28

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž i njegova dugogodišnja partnerka, Srpkinja Danijela Rajić, sa kojom ima i dvije ćerke, krunisali su svoju ljubav vjeridbom.

Mala ceremonija za ovaj intimni trenutak održana je uz prisustvo njihovog najbližeg okruženja, a Pol se, kako se i očekivalo, nije štedio: osim što je budućoj supruzi kupio skupocjeni prsten kojim se ona brže bolje pohvalila, obezbijedio je i bajkovit ambijent za ovaj poseban trenutak u njihovim životima - u kući pokraj mora.

Zanimljivo da je muzička podloga, pored ostalog, bila i Ceca Ražnatović čiji su se hitovi jasno čuli u pozadini. Naravno, po želji buduće gospođe Džordž.

Mnogi već znaju njihovu priču koja datira od prije šest godina.

Džordž je upoznao Rajićevu u jednom striptiz klubu, proveli su jednu (i više) noć zajedno, poslije čega je ona ostala u drugom stanju i nije željela da abortira. Zli jezici će reći da je dobila ono što je tražila - dijete sa slavnim i bogatim sportistom.

Kako bilo, njih dvoje su od tada jedno uz drugo, a sada je došao trenutak da svoju vezu i ozvaniče.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм