ATV

КБС Хектор послао снажну поруку у Сочију

Савановић са заставом "Срби и Руси су браћа"

  • Извор: АТВ
  • 20.11.2023. 13:49

Борац из Лакташа Дамјан Савановић поражен је у Сочију од легенде руског борилачког спорта Евгенија Гањина прекидом у другој рунди на спектакуларној ревији Рен ТВ "фајт клуб".

Члан Хектор тима оставио је одличан утисак упркос поразу у највећем изазову досадашње каријере. Приликом уласка у ринг, огрнуо се заставом на којој је писало "Срби и Руси су браћа". 

Због тог геста добио је овације препуне дворане у Сочију, а публика је Савановића и његовог тренера Предрага Станковића поздравила аплаузом и након проглашења побједника.

- Носимо сјајне утиске из Русије. Били смо дио истинског спектакла. Руси су направили врхунски борилачки догађај. Доживјели смо топлу добродошлицу коју ћемо заувијек памтити. Још једном се показало да Срби и Руси јесу браћа и да гајимо пријатељске односе. Све вријеме у Москви и Сочију имали смо врхунски третман, оставили смо добар утисак и сигурно ћемо се вратити - рекао је Предраг Станковић, главни тренер Клуба борилачких спортова Хектор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:25 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    Ова напета и узбудљива драма истражује животну причу једног од свакако најозлоглашенијег криминалца на свијету.