Скандал у Београду

Пијани Адем Љајић дивљао у хотелу па га одвела полиција: ''Све ћу вас побити као псе''

  • Извор: Агенције
  • 18.05.2024. 15:39

Фудбалер Адем Љајић напао је рецепционара у београдском хотелу.

Према писању српских медија Љајић је у једном београдском хотелу у 5.47 сати ујутро напао рецепционара, а онда и пријетио полицајцима који су позвани на интервенцију.

Тијело мушкарца извучено из Дунава

Тијело мушкарца извучено из Дунава

Фудбалер је у друштву непознате особе у алкохолисаном стању ушао у један београдски хотел у којем је иначе смјештен са својом екипом и тражио да се отвори бар. Како преносе медији у Србији, након што му је рецепционар рекао како бар не ради, Љајић је узвратио пријетњама и сам отишао иза шанка.

Из хотела су позвали полицију, али ситуација се доласком снага реда није смирила. Напротив. Фудбалер је направио још већи скандал и себе довео у још веће проблеме са законом. Прво је одбио дати документе уз пријетње полицајцима како их је "запамтио", а након што је доведен у полицијску станицу, хаос је кулминирао. Тамо је, према писању српских медија, полицајцима поручио како ће их "све побити као псе".

Страва у граду у Хрватској: У кући нашли двије мртве особе и једну тешко повријеђену

Страва у граду у Хрватској: У кући нашли двије мртве особе и једну тешко повријеђену

Како преносе бројни медији, Љајић је и поред одређеног задржавања до 48 сати, у станици провео вријеме док се није отрезнио, а полиција обезбјеђује и сам хотел.

Овим поводом огласило се саопштењем и Треће основно тужилаштво из Београда:

„По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд ће поднијети кривичну пријаву против А.Љ. (рођен 1991. године) због кривичног дјела Ометање службеног лица у вршењу службене дужности из члана 23. Закона о јавном реду и миру које је извршио дана 18.05.2024. године у раним јутарњим часовима на Новом Београду.

Албанци ударили на Ђоковића: ''Зашто се толерише?''

Албанци ударили на Ђоковића: ''Зашто се толерише?''

По пријави грађанина о ремећењу јавног реда и мира, полицијски службеници су изашли на мјесто догађаја и затекли А.Љ, који је вријеђао полицијске службенике и ометао их у извршавању службених радњи. Алкометром је утврђено да окривљени има 2,2 промила алкохола у крви, а окривљени ће на све околности извршења кривичног дјела бити саслушан у редовном поступку“.

Љајић се у овом хотелу налази са фудбалерима Новог Пазара који данас играју меч Супер лиге Србије у Панчеву. Пратите нас и путем Вибера