Skandal u Beogradu

Pijani Adem Ljajić divljao u hotelu pa ga odvela policija: ''Sve ću vas pobiti kao pse''

  • Izvor: Agencije
  • 18.05.2024. 15:39

Fudbaler Adem Ljajić napao je recepcionara u beogradskom hotelu.

Prema pisanju srpskih medija Ljajić je u jednom beogradskom hotelu u 5.47 sati ujutro napao recepcionara, a onda i prijetio policajcima koji su pozvani na intervenciju.

Tijelo muškarca izvučeno iz Dunava

Tijelo muškarca izvučeno iz Dunava

Fudbaler je u društvu nepoznate osobe u alkoholisanom stanju ušao u jedan beogradski hotel u kojem je inače smješten sa svojom ekipom i tražio da se otvori bar. Kako prenose mediji u Srbiji, nakon što mu je recepcionar rekao kako bar ne radi, Ljajić je uzvratio prijetnjama i sam otišao iza šanka.

Iz hotela su pozvali policiju, ali situacija se dolaskom snaga reda nije smirila. Naprotiv. Fudbaler je napravio još veći skandal i sebe doveo u još veće probleme sa zakonom. Prvo je odbio dati dokumente uz prijetnje policajcima kako ih je "zapamtio", a nakon što je doveden u policijsku stanicu, haos je kulminirao. Tamo je, prema pisanju srpskih medija, policajcima poručio kako će ih "sve pobiti kao pse".

Strava u gradu u Hrvatskoj: U kući našli dvije mrtve osobe i jednu teško povrijeđenu

Strava u gradu u Hrvatskoj: U kući našli dvije mrtve osobe i jednu teško povrijeđenu

Kako prenose brojni mediji, Ljajić je i pored određenog zadržavanja do 48 sati, u stanici proveo vrijeme dok se nije otreznio, a policija obezbjeđuje i sam hotel.

Ovim povodom oglasilo se saopštenjem i Treće osnovno tužilaštvo iz Beograda:

„Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd će podnijeti krivičnu prijavu protiv A.Lj. (rođen 1991. godine) zbog krivičnog djela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 18.05.2024. godine u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu.

Albanci udarili na Đokovića: ''Zašto se toleriše?''

Albanci udarili na Đokovića: ''Zašto se toleriše?''

Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mjesto događaja i zatekli A.Lj, koji je vrijeđao policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog djela biti saslušan u redovnom postupku“.

Ljajić se u ovom hotelu nalazi sa fudbalerima Novog Pazara koji danas igraju meč Super lige Srbije u Pančevu. Pratite nas i putem Vibera