Тренер ФК Борац

Мариновић: Да наставимо тамо гдје смо стали

  • Извор: АТВ
  • 15.09.2023. 13:28

Послије двоседмичне паузе наставља се сезона у Премијер лиги БиХ, а фудбалери бањалучког Борца у недјељу на свом терену дочекују екипу Посушја у оквиру седмог кола.

Тренер Винко Мариновић поручује да су играчи репрезентативну паузу искористили како би се што боље припремили за изазове који их очекују. 

"Одлично смо тренирали минулих дана. Била су и по два тренинга дневно, а екипа је показала завидну радну етику и вољни моменат. Сматрам да смо додатно затегли све линије тима и да смо спремни за сва искушења која нас очекују у наредном периоду. Циљ нам је да наставимо тамо гдје смо стали и да наставимо серију побједа. Знамо да неће бити лако, али ми у сваку утакмицу улазимо са жељом да освојимо три бода", каже Мариновић.

Свјесни су у екипи Борца да предстојећи противник има свој квалитет, али поручују да и они имају своје циљеве. 

"Екипа Посушја је, након побједе у Мостару, сигурно подигла свој ниво самопоуздања. Показали су против Зрињског да имају квалитет и да могу веома добро да одиграју на гостујућем терену. Ми смо их добро анализирали, уочили смо њихове предности, али и мане тако да смо спремни за утакмицу. Неће бити лако, али наши циљеви су јасни. Морамо, сви до једног, да будемо максимално сконцентрисани од прве до задње минуте", истиче Мариновић.

У Борчевом табору прижељкују и пуне трибине.

"Навијачи су нам увијек вјетар у леђа и њихова подршка је од немјерљивог значаја. Сматрам да је добар моменат да трибине буду пуне. Недјеља је дан за фудбал, термин је идеалан, а екипа је у серији добрих резултата. Позивам све присталице Борца да дођу на стадион и да буду уз нас", рекао је Мариновић. 

Утакмица између Борца и Посушја на програму је у недјељу од 19 часова и 45 минута. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм