ATV

Trener FK Borac

Marinović: Da nastavimo tamo gdje smo stali

 • Izvor: ATV
 • 15.09.2023. 13:28

Poslije dvosedmične pauze nastavlja se sezona u Premijer ligi BiH, a fudbaleri banjalučkog Borca u nedjelju na svom terenu dočekuju ekipu Posušja u okviru sedmog kola.

Trener Vinko Marinović poručuje da su igrači reprezentativnu pauzu iskoristili kako bi se što bolje pripremili za izazove koji ih očekuju. 

"Odlično smo trenirali minulih dana. Bila su i po dva treninga dnevno, a ekipa je pokazala zavidnu radnu etiku i voljni momenat. Smatram da smo dodatno zategli sve linije tima i da smo spremni za sva iskušenja koja nas očekuju u narednom periodu. Cilj nam je da nastavimo tamo gdje smo stali i da nastavimo seriju pobjeda. Znamo da neće biti lako, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da osvojimo tri boda", kaže Marinović.

Svjesni su u ekipi Borca da predstojeći protivnik ima svoj kvalitet, ali poručuju da i oni imaju svoje ciljeve. 

"Еkipa Posušja je, nakon pobjede u Mostaru, sigurno podigla svoj nivo samopouzdanja. Pokazali su protiv Zrinjskog da imaju kvalitet i da mogu veoma dobro da odigraju na gostujućem terenu. Mi smo ih dobro analizirali, uočili smo njihove prednosti, ali i mane tako da smo spremni za utakmicu. Neće biti lako, ali naši ciljevi su jasni. Moramo, svi do jednog, da budemo maksimalno skoncentrisani od prve do zadnje minute", ističe Marinović.

U Borčevom taboru priželjkuju i pune tribine.

"Navijači su nam uvijek vjetar u leđa i njihova podrška je od nemjerljivog značaja. Smatram da je dobar momenat da tribine budu pune. Nedjelja je dan za fudbal, termin je idealan, a ekipa je u seriji dobrih rezultata. Pozivam sve pristalice Borca da dođu na stadion i da budu uz nas", rekao je Marinović. 

Utakmica između Borca i Posušja na programu je u nedjelju od 19 časova i 45 minuta. 

Pratite nas i putem Vibera

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.