Споразумни раскид са Мариновићем

Борац остао без тренера

  • Извор: АТВ
  • 11.06.2024. 09:03

Фудбалери бањалучког Борца данас крећу са припрема за нову сезону, али су уочи првог тренинга остали без тренера.

Винко Мариновић, заједно са својим првим сарадником Данимиром Милкановићем, напустио је Платонову улицу.

ФК Борац овог јутра се огласио саопштењем у којем се наводи да је постигнут договор о споразумном раскиду сарадње са досадашњим шефом стручног штаба.

ФК Борац обавјештава јавност да Винко Мариновић више није шеф стручног штаба након постигнутог договора о споразумном раскиду сарадње.

Винко Мариновић изразио је жељу за новом етапом у својој тренерској каријери.

Поштујући досадашњи рад, резултате, однос према нашем клубу и жељу Винка Мариновића за новим тренерским изазовима договорен је споразумни раскид сарадње.

ФК Борац жели да се захвали Винку Мариновићу за све што је урадио током тренерског мандата у Платоновој 6 који је крунисан освајањем шампионске титуле.

Наш клуб заједно са Винком Мариновићем напушта и Данимир Милкановић који је дао немјерљив допринос на Борчевом шампионском путу.

Врата нашег клуба остају вам отворена за сва времена и желимо вам пуно среће у наставку тренерске каријере.

ФК Борац ускоро ће именовати новог шефа стручног штаба, а први тренинг за нову сезону водиће Борис Распудић.”, наводи се у саопштењу ФК Борац

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм