Један од највећих јужноамеричких дербија

Хорор у Колумбији: Фудбалер погођен ножем у главу

 • Извор: Аваз
 • 23.04.2024. 15:42

На једном од највећих јужноамеричких дербија, дербију Медељина, између Атлетико Насионала и Индепендијентеа, навијач је ножем гађао фудбалера Атлетика.

Дерби се сврстава у један од од највећих, а посебно је интересантан због историјата и уплива наркокартела, али и најпознатијег нарко-боса, Пабла Ескобара, који је једно вријеме био власник Атлетико Насионалом. 

Што се инцидента тиче, он се догодио на самом крају сусрета, који је завршен резултатом 2:2, када се играч Атлетка Пабло Чепелини припремао извести корнер, с трибина је полетио нож ка фудбалеру, који га је погодио у главу.

Он се одмах сагео с болном гримасом на лицу, а поред њега је био и судија, којег је нож промашио пуком срећом.

Чепелини је, у неочекиваном сплету околности, одмах одлучио устати и наставити меч, само да би се меч привео крају, иако је имао сво право свијета да остане на земљи и да се тражи прекид утакмице, што би његовом тиму донијело три бода.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

 • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

  Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.