ATV

Roditelji se bunili

Haris Džinović otkrio kako je počela veza sa Melinom

  • 18.09.2023. 21:41

Haris Džinović godinama je u skladnom braku sa suprugom Melinom, ali ne govore često o svojoj privatnosti.

Sve je počelo 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija, a sudbonosni susret dogodio se u Sarajevu.

– Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti poslije, vidjećemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali – ispričao je jednom prilikom pjevač.

Tea Tairović

Tea Tairović "zapalila" mreže snimkom: Mazi se po tijelu i ljubi dolare!

Kako je istakao, odjednom su poželjeli da krunišu svoj ljubav na neki način i počeli su da planiraju potomstvo.

– Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: “Hajde da napravimo dijete”. Niko ne zna hoće li baš to biti priča za cijeli život – istakao je Džinović.

– Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se zaletjeli tako kao mi i da im je uspjelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže – “blic brak, ekspres razvod”. Mi smo se naprosto povezali – objasnila je kreatorka.

Prema njenim riječima, kod supruga je od samog početka fascinira način razmišljanja i odnos prema životu, što se nije promijenilo ni u godinama koje su uslijedile.

Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se Melina i on “jednostavno našli”, ali nije na početku sve proticalo glatko. Zbog velike razlike u godinama, njeni roditelji nisu s odobravanjem gledali na ljubavnu priču svoje kćerke.

Nikad izazovnija Nataša Bekvalac: Duboki dekolte otkrio dosta toga

Nikad izazovnija Nataša Bekvalac: Duboki dekolte otkrio dosta toga

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – ispričao je jednom prilikom pjevač, prenosi Blic.

– Nas dvoje smo 24 časa dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovjek, valja me ispratiti, zahtjevan sam, ali nisam znao da u meni postoji dio plastelina koji se može oblikovati – rekao je jednom prilikom Haris.

Pratite nas i putem Vibera