ATV

Popularna pjevačica

Tea Tairović lagala kolege na početku karijere, sada sve priznala i ne kaje se

 • 01.09.2023. 10:55

Tea Tairović stekla je enormnu popularnost nakon hita „Hajde“ koji je njenu karijeru podigao na viši nivo, da bi sa još dva albuma i koncertom na Tašmajdanu dospjela u sam vrh estrade.

Ona niže uspjeh za uspjehom, a nedavno je u jednoj izjavi za medije priznala da je na početku karijere proživjela i teške momente koje će pamtiti do kraja života.

Tea Tairović sa ovim pjevačem snimala ljubavne scene: Evo čim se ranije bavila pjevačica!

Tea Tairović sa ovim pjevačem snimala ljubavne scene: Evo čim se ranije bavila pjevačica!

Naime, prije nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ona je nastupala sa jednim bendom, a ispričala je kako je uspjela da prevari članove tog benda samo da bi nastupala sa njima, prenosi Grand.

Nema ko se nije okrenuo: Tea Tairović snimljena na plaži u minijaturnom bikiniju!

Nema ko se nije okrenuo: Tea Tairović snimljena na plaži u minijaturnom bikiniju!

-Ja sam počela da pjevam sa jednim bendom iz Novoga Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoljetna, da imam pjevačkog iskustva, a bila sam maloljetna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja – rekla je Tea i dodala:

Jedva drži pare: Tea Tairović uzela 1.000 evra za 40 sekundi!

Jedva drži pare: Tea Tairović uzela 1.000 evra za 40 sekundi!

-Imala sam samo želju da stanem na bilo kakvu binu, samo da me neko vidi i da me čuje. Bilo je to traumatično zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako da komuniciram sa ljudima, ništa, a željela sam samo nastupam negdje. Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam u njima– iskrena je pjevačica.

Pratite nas i putem Vibera

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.