ATV

Da vrati sinove

Tanja Savić o Nataši Bekvalac: Mnogo mi je pomogla

  • Извор: Агенције
  • 28.03.2023. 15:33

Folk pjevačica Tanja Savić žali što se nedavno na muzičkom festivalu u Trebinju mimoišla s pop koleginicom Natašom Bekvalac jer je imala želju da je bolje upozna, jer joj je popularna novosadska Barbika pomogla kad joj je bilo najteže u životu.

Naime, Bekvalčeva se Savićki našla u vrijeme kad se borila da vrati sinove u Srbiju i to joj ne može nikada zaboraviti.

"Nataša je osoba koja mi je mnogo pomogla da vratim decu jer mi je u to vreme dala jedan veoma bitan kontakt", rekla je Tanja.

Inače, kako Tanja tvrdi, Nataša i ona se s vremena na vrijeme čuju, ali nikad nisu imale prilike da se bolje upoznaju iako ju je ona i javno podržala dok je vodila borbu za djecu.

"Ta priča mi je veoma potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju. Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao i Tanja i svima im kažem jedno - pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da je ova zemlja, kakva je, takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori, ali ipak, u većini slučajeva, pravedni. Tako da, dobar advokat i u borbu bez odustajanja, to je moj savet", poručila je tada Bekvalčeva.

  • 22:25 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    Ова напета и узбудљива драма истражује животну причу једног од свакако најозлоглашенијег криминалца на свијету.