Марина Тадић

Српска пјевачица упала у велике проблеме након кредита

 • Извор: Информер
 • 14.05.2024. 21:13

Пјевачица Марина Тадић имала је велике финансијске проблеме када је за вријеме пандемије одлучила да новац уложи у приватни бизнис, због којег је завршила у дуговима.

Марина се повукла са естраде када је 2019. године остала трудна са кћерком Вером, коју је донијела на свијет почетком 2020. године.

Како је сама рекла, жељела је да се максимално посвети насљедници, а недавно је открила да је кућа на Авали, коју је у то вријеме пазарила и коју изнајмљује за различита славља, изискивала велика финансијска улагања.

"Због те куће сам банкротирала! У сваком послу је тако, прво даш паре, па се надаш да ће ти се вратити, а ја сам дала све што сам имала", рекла је пјевачица тада за "Информер".


Огласила се полиција о филмској пљачки у Бањалуци

Огласила се полиција о филмској пљачки у Бањалуци

Она је тада подигла кредит и сав новац који је имала уложила је у своју замисао.

"Без претјеривања, сав новац сам уложила у нови посао. Још сам у кредиту, који још увијек отплаћујем и ко зна до када ћу. Али не жалим, мислим да сам уложила у праву ствар. Никада нисам говорила о новцу и не желим да кажем колико сам уложила, важно је да је то нешто што ће мени у будућности доносити не само зараду, већ и задовољство", рекла је Марина том приликом.


Проговорила мајка осумњиченог за убиство Данке

Проговорила мајка осумњиченог за убиство Данке


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)