Светлана Драгијевић

Проговорила мајка осумњиченог за убиство Данке

  • Извор: Телеграф
  • 14.05.2024. 21:04

Мајка осумњиченог за убиство мале Данке Илић Дејана Драгијевића, Светлана Драгијевић, остала је потпуно сама у породичној кући у Злоту.

Већ дуго испред њене капије не дежура полицијска патрола а како каже, нико од фамилије јој ни врата не отвара , осим понекад неко из комшилука.

"Беспомоћна сам и болесна. Пала сам испред куће на степеништу и онесвијестила се, сада угрувана данима лежим у кревету. Нема ко ни чашу воде да ми примакне. Нико ме више не посјећује. Понекад неко дође из комшилука али ријетко, баш кад имају времена. Живот ми је скроз упропашћен. Једног сам сина сахранила, други је у затвору, Раде затворен. Ја ни до доктора не могу да одем сама. Сналазим се како знам и умијем",  прича Светлана Драгијевић, која је само једном у Вишем јавном тужилаштву од када се злочин догодио у присуству тадашњег адвоката Небојше Живановића дала исказ да о убиству мале Данке ништа не зна и добила статус повлашћеног свједока.


Русија у погон ставља злогласну Булаву

Русија у погон ставља злогласну Булаву

"Радослав је тражио да се адвокат промијени ја ништа не знам о томе. Њега би требало ускоро да пусте кући ваљда до 29. маја, а Дејан је у Београду. Како ће се ово завршити не знам, али знам да од мојих нико није крив. Полиција ме више не посјећује, зар су мало овдје били, вала доста је више",  каже Светлана Драгијевић, преноси "Телеграф".

Упркос признању сина да је убио малену Данку Илић 26. марта, Светлана Драгијевић не вјерује да је то истина, већ истиче да је то било под притиском.

Иначе, поред Дејана који је признао злочин у Београду у затворској психијатријској болници на вјештачењу се налази и Срђан Јанковић, који је колима ударио дијете. Беживотно тијело мале Данке однијели су и бацили на дивљу депонију на Старобањском путу.

Два дана касније, Дејан Драгијевић је у саучесништву са братом Далибором и оцем Радославом тијело дјетета премјестио на другу локацију, коју не жели да открије, тако да тијело мале Данке Илић, након више од два мјесеца још увијек није пронађено.


Не можете ни да претпоставите: Шта

Не можете ни да претпоставите: Шта "baby lasagna" значи у енглеском сленгу

Дејанов брат, Далибор Драгијевић је након хапшења преминуо у Полицијској станици у Бору, док се отац Радослав Драгијевић још увијек налази у продуженом притвору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: