Пјевачица Тамара Драгић

Она је најобразованија на естради: Од Звезда гранда до титуле доктора наука

 • Извор: Гранд
 • 09.07.2024. 16:24

Пјевачица Тамара Драгић, која се прославила такмичењем у "Звездама Гранда", се похвалила да је успјешно одбранила своју докторску дисертацију, а честитке су почеле да се нижу испод видеа у ком је подијелила лијепе вијести.

"Можете ме звати докторка, јер сам од данас званично доктор културолошких наука. Ова докторска дисертација настала је из жеље да дам свој лични допринос повећању безбједности саобраћаја у нашој земљи. Како сам посљедњих година суочена са стањем безбједности саобраћаја, гдје повећани обим саобраћајних незгода као пошаст односи велики број живота, одлучила сам да уз помоћ науке дођем до одговора на питање: Како повећати ниво безбједности друмског саобраћаја?", написала је Тамара на мрежама и додала:

"Научно и стручно усавршавање на путу кроз докторске студије дало ми је нову перспективу у размишљању, схватању и прихватању. На овом путу, пуном изазова, имала сам прилику да радим са многим дивним људима који су, свако на свој начин, допринели да кроз све ове процесе и фазе растем и развијам се и све ово учиним знатно лакшим. Хвала свима који су ми пружили подршку и свима који су на било који начин допринијели квалитету ове дисертације. Ову докторску дисертацију посвећује, свом тати, без кога ни овај животни циљ не би био остварен. Ваша др Тамара Драгић", написала је она, док се у коментарима низале честитке пријатеља и колега.


Тамара Драгић је иначе магистрирала музичку педагогију на Факултету музичке умјетности. Она је својевремено радила и као стјуардеса, а поред бављења музиком, ради и у једној државној фирми.

"Генерално људи воле да етикетирају, али ја радим и у једној државној фирми и магистрирала сам музичку педагогију, предајем и солфеђо и клавир и пјевање и сада сам на докторским студијама ", истакла је Тамара недавно за Грандонлине.

Тамара Драгић након развода од бившег мужа задржала је његово презиме.

Инсајдери о предсједнику Француске: Макрон једва да има пријатеље и очајнички жели да га људи воле

Инсајдери о предсједнику Француске: Макрон једва да има пријатеље и очајнички жели да га људи воле

"Кажу да сам једна од ретких лудих жена које задржавају мужевљево презиме, а нису са мужем. Он има другу госпођу сад - причала је Тамара у емисији "Звезде Гранда Специјал", па наставила о својој ситуацији. "Мрзело ме је да мењам сву ту документацију. То презиме није ни битно. Битно је шта је у срцу и души".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.