ATV

Pjevačica

Nataša Bekvalac otkrila da konačno ima simpatiju: O kome se radi?

 • Izvor: Telegraf
 • 01.06.2023. 12:34

Pjevačica Nataša Bekvalac zablistala je sinoć na crvenom tepihu, a povod je rođendanu magazina "Story".

Naime, Nataša je pozirala za okupljenje fotoreportere, a potom je za Telegraf.rs otkrila brojne detalje iz svog privatnog života, a onda istakla da ima simpatiju.

- Nisam zaledila srce, moje srce je vruće. Nisam zahtjevna, ali imam osjećaj kao da jesam. Imam simpatiju, ali mislim da on to ne zna. On je sa naših prostora, volim naše. Neću otkriti ko je jer ne bih voljela da preko medija sazna da mi je simpatija - rekla je ona.

Nataša Bekvalac u bikiniju zapalila društvene mreže

Nataša Bekvalac u bikiniju zapalila društvene mreže

Nataša se osvrnula i na roditeljstvo i na ćerke, Hanu i Katju.

- Jedan veliki stručnjak kada je roditeljstvo u pitanju mi je rekao da je prezaštićeno dijete je zapušteno, a bila je u pitanju Katja. Nju sam jako štitila, do te mjere da do tri godine nije pala. To nije uopšte pohvalno shvatila sam da sam uvijek govorila: “Nemoj mama će”. Došli smo u situaciju da sam se pitala šta ja pravim od djeteta hoće li biti sposobno ili ne. U roditeljstvu nemaš priručnik za dijete i svako je priča za sebe i počela sam da popuštam djeci - istakla je Bekvalčeva za Telegraf.rs i dodaje:

Nataša Bekvalac na bini u providnoj haljini, pokazala tange

Nataša Bekvalac na bini u providnoj haljini, pokazala tange

- Za mene je zdrava porodica ona u kojoj se sve bazira na ljubavi. Ja stalno rastem kao roditelj, od moje dece najviše učim - dodala je pop pjevačica.

Nataša je otkrila i da zna šifru Haninog telefona, ali da joj još uvijek ne provjera telefon.

"Godine ti ništa ne mogu": Nataša Bekvalac oduševila slikom na Instagramu

- Hani ne provjeravam telefon, ali joj znam šifru. Ne želim da narušim neku njenu privatnost, ali trudim se da nađem granicu da znam uvijek gdje je i da lokacija uvijek bude uključena. Objasnila sam joj da to nije zato što sam ja psihopata mama, već da bih znala ukoliko se ne daj Bože nešto dogodi - rekla je ona između ostalog.

 • 20:10 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.