ATV

Pjevačica

"Godine ti ništa ne mogu": Nataša Bekvalac oduševila slikom na Instagramu

  • 28.04.2023. 13:24

Pjevačica Nataša Bekvalac oduševila je pratioce na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira u haljini.

Za njenu jednostavno frizuru bio je zadužen Dalibor Vrtina, a za šminku Brana Kostić. Fotografije je snimio Mirko Tabašević.

– Definitivno ostavljaš pečat za sobom”, “Ti si ljepota i nema ti ravne u svakom smislu”, “Nataša, godine ti ništa ne mogu”, “Ova žena je sve ljepša”, neki su od komentara.

Maca Diskrecija izvrijeđala Jelenu Đoković: Obrve čupavci, zubi zečiji

Maca Diskrecija izvrijeđala Jelenu Đoković: Obrve čupavci, zubi zečiji

Nataša je ovom prilikom obavijestila publiku da će u narednom periodu održati nastupe u Budvi, Zagrebu, Podgorici, Kumanovu, Beču…

– Moja ekipa i ja napravili smo pauzicu od mjesec dana kada su nastupi u pitanju. Sada mi je već dosta, nedostajali ste mi. Čekam vas, napisala je.


Ranije je u intervjuu otkrila kako je izgledao početak njene muzičke karijere i da njeni roditelji nisu bili oduševljeni idejom da planira postati pjevačica.

– Saopštila sam roditeljima da hoću da snimim svoju prvu numeru. Nisu se pretjerno obradovali, jer za njih muzika nije zanimanje. Smatrali su da treba da se bavim nečim ozbiljnijim, gdje imam posao od osam do 16 sati. Kada su vidjeli da ne odustajem od ideje da budem pjevačica, počeli su da se bave mnome na pravi način. Nastupala sam na festivalu i od tog dana muzika postaje moj život, kazala je.

Ova poznata glumica će biti Anastasijina kuma na vjenčanju

Ova poznata glumica će biti Anastasijina kuma na vjenčanju

Dodala je da su i majka i otac bili strogi, ali da je uspjela u svom naumu. Takođe je ispričala da je najprije željela studirati glumu, piše Klix.

– Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je riječ o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. Ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama, jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, prije nego što sam počela da pjevam, pokušala sam da studiram glumu, ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu, navela je.

Pratite nas i putem Vibera

  • 22:25 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    Ова напета и узбудљива драма истражује животну причу једног од свакако најозлоглашенијег криминалца на свијету.