ATV

Iskrena

Majka Nataše Bekvalac oštro o kćerki: Ona nije za brak

 • Izvor: Kurir
 • 12.07.2023. 14:09

U posljednje vrijeme Nataša Bekvalac često pominje njenu majku Miru i kako je kritikuje zbog stajlinga. Njoj se ne dopadaju kćerkine provokativne fotografije, a naročito ne voli da je vidi u halterima.

Sada je konačno njena mama stala pred televizijske kamere i odgovorila na nekoliko pitanju u vezi srednje kćerke, ali je prokomentarisala i pojedine njene fotke kao i spotove.

"Zamjeram joj na halterima, što voli da se razgoliti, da istakne grudi, tur, a nema razloga za to. Ona je skladno građena da nema razloga da ističe te dijelove tela. Dosta su ljudi vidjeli, već 20 i kusur godina je na sceni i sve su već vidjeli, daj sad nešto drugo da vide. Znam da joj pohvalim pjesmu, a što se tiče oblačenja, uvijek imam neku zamjerku, imam i kod pjevanja, ali ona kaže da to tako treba. Prihvatam to",  rekla je Natašina mama u emisiji  i objasnila kako pjevačica prihvata te njene kritike.

"Ne prihvata ih baš, nije joj baš drago. Nekad zna da se okrene i ode, onda ja ispitujem šta se desilo. Ja joj kažem kad me već pitala, ne mogu to da promijenim, ali mogu da kažem svoje mišljenje".

Mama Mira je otkrila da Nataša voli da se osjeća važnom.

"Voli da je najvažnija i da smo svi tu za nju, da svi treba da mislimo kao ona, da svi treba da radimo onako kako ona misli da treba, a mi to nećemo. Baš nas briga".

Novinarka je pokušala da se našali pa je rekla da je čula kako Nataša planira da se tajno uda četvrti put.

"Ja to nisam čula i ne vjerujem u to. Nema šanse da se uda, pazi, ubiću je. Ma idi bježi, odrekla bih je se. Mislim da neće, ne, ne. Prošla je ona dosta te škole, ona nije žena za brak. Ona je da je sama, sa svojom djecom, sa svojim poslom, ako se neko tu ubaci, dobrodošao, ako ne, isto je lijepo. Ona nije za brak, ne trpi formu, kliše, hoće kako ona hoće, a u braku mora da postoji pravilo ponašanja. Ne mislim sada da žena mora da pere, pegla, ali ona ne voli tu obavezu da ima nekog u stanu i to je to"

Nataša ima tri braka iza sebe, sa Danilom Ikodinovićem, Ljubomirom Jovanovićem i Lukom Lazukićem, prenosi kurir.rs.

Pratite nas i putem Vibera

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.