Одбио је

Карлеуша била заљубљена у 10 година старијег колегу

  • Извор: Мондо.рс
  • 10.06.2024. 10:12

Једна од наших најпопуларнијих пјевачица Јелена Карлеуша која се нашла у жижи јавности због инцидента с још увијек законитим супругом Душком Тошићем у породичном дому, једном приликом признала је да је била лудо заљубљена у фолк пјевача Жељка Шашића.

Јелена је у на почетку каријере гајила емоције према Шашићу који је у том периоду такође почињао каријеру и већ је имао бројне хитове, а између осталог, и дует са Цецом Ражнатовић "Ко на грани јабука". Жељко је већ на почетку каријере био велика звијезда и многе клинке су облијетале око њега. Ипак, он није био заинтересован за Јелену, јер је сматрао да је она сувише млада за њега.

"Вјерујем да је њему та прича веома смијешна, а и мени је сада. Жељко је диван момак, али мој укус се од тада, када сам имала четрнаест година, драстично промијенио. Све моје дјечје љубави биле су дивне. Свака ми је била узвраћена све до у то вријеме младог пјевача Шашића, који је био много старији од мене и, наравно, дијете га није интересовало. Е, ту сам доживјела прво љубавно разочарање, али и усвојила поуку: за љубав се треба борити", испричала је једном приликом Јелена.

Како Жељко није обраћао пажњу на Карлеушу, њој је прорадио инат, па се осмјелила да "запријети" Жељку.

"Сјећам се да када сам снимала први албум била сам јако заљубљена у Жељка Шашића. Он је тада био јако велика фаца, имао је дугачке локне и све су се дјевојке, поготово из Земуна, палиле на Жељка Шашића, па тако и ја. Сјећам се у Будви на плажи био је са 50 својих обожаватељки, није хтио да ми каже 'Здраво!', ја сам му пришла испред пешкира на којем је лежао, заклонила сам му сунце и рекла: 'Ја ћу бити већа звијезда од тебе!'", испричала је Јелена коју ћемо ускоро поново гледати у улози жирија.

Јелена и Жељко су касније имали сјајан колегијалан однос, а познато је да је певачица годинама била пријатељица Соње Вуксановић, Жељкове бивше супруге која је након њега ступила у брак с Ацом Лукасом, подарила му дете, међутим љубав није потрајала.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм