Предсједник Српске

Велико интересовање руских медија за Додиков боравак у Санкт Петербургу

 • Извор: АТВ
 • 24.04.2024. 17:29

У Санкт Петербургу влада велико интересовање руских медија за боравак предсједника Републике Српске Милорада Додика, освједоченог пријатеља Русије.

Предсједник Српске дао је изјаве за неколико медија, док је позната руска телевизија РТ снимила интервју са Додиком, јавља новинар АТВ из Санкт Петербурга.

Предсједник Српске борави у Санкт Петербургу гдје се данас обратио на 12. Међународном састанак високих представника задужених за питања безбједности. Додик се јуче састао са секретаром Савјета безбједности Руске Федерације Николајем Платоновичем Патрушевим са којим је разговарао и о односима Српске и Русије, за које су оцијенили да имају стратешки значај и да је руска страна свјесна притисака и хибридног рата који се води против Српске.

Додик је увијек радо виђен гост у Русији. У фебруару ове године, он се у Казању састао са руским предсједником Владимиром Путином. Путин је тада још једном захвалио Додику на подршци и уручио му је Орден Александра Невског.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)