Predsjednik Srpske

Veliko interesovanje ruskih medija za Dodikov boravak u Sankt Peterburgu

 • Izvor: ATV
 • 24.04.2024. 17:29

U Sankt Peterburgu vlada veliko interesovanje ruskih medija za boravak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, osvjedočenog prijatelja Rusije.

Predsjednik Srpske dao je izjave za nekoliko medija, dok je poznata ruska televizija RT snimila intervju sa Dodikom, javlja novinar ATV iz Sankt Peterburga.

Predsjednik Srpske boravi u Sankt Peterburgu gdje se danas obratio na 12. Međunarodnom sastanak visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbjednosti. Dodik se juče sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Nikolajem Platonovičem Patruševim sa kojim je razgovarao i o odnosima Srpske i Rusije, za koje su ocijenili da imaju strateški značaj i da je ruska strana svjesna pritisaka i hibridnog rata koji se vodi protiv Srpske.

Dodik je uvijek rado viđen gost u Rusiji. U februaru ove godine, on se u Kazanju sastao sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Putin je tada još jednom zahvalio Dodiku na podršci i uručio mu je Orden Aleksandra Nevskog.

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

  Serija: Ko te šiša (12+)

 • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 22:45 Film

  ''''Film

 • 00:55 Noćni program

  Noćni program