ATV

Zjedničko djelovanje

Socijalistička partija Srpske i Pokret za Bijeljinu potpisali koalicioni sporazum

 • Izvor: ATV
 • 19.09.2023. 17:08

Nakon današnjeg sastanka delegacija Socijalističke partije Srpske i Pokreta za Bijeljinu, predsjednici dvije partije, Goran Selak i Milenko Mitrović, potpisali su u Banjaluci Sporazum o zajedničkom političkom djelovanju koji podrazumijeva zajednički nastup na narednim Lokalnim i Opštim izborima.

“Socijalistička partija Srpske i Pokret za Bijeljinu već duži period sarađuju, a danas smo i ozvaničili našu saradnju i dogovorili zajedničko djelovanje. PzB je ozbiljna regionalna partija, koja najbolje poznaje probleme građana Semberije i Bijeljine. Izuzetno sam zadovoljan što je SPS, nakon osnivanja novih odbora u Doboju, Šipovu, Istočnoj Ilidži i Jezeru, ovim sporazumom napravila krupan korak ka odličnom rezultatu na narednim Lokalnim izborima”, izjavio je lider SPS-a Goran Selak.

Predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović naglasio je da je važno što su obje partije međusobno prihvatile programske ciljeve i načela.

“Uvjereni smo da nas na narednim Lokalnim i Opštim izborima očekuje veliki uspjeh. Koalicija Pokret za Bijeljinu - SPS će djelovati u interesu naroda, jer svima je nama cilj da Republika Srpska bude zemlja u kojoj narod ostaje da živi, radi i privređuje”, izjavio je Mitrović.

Iz SPS-a, koja je parlamentarna u dvadeset i tri lokalne zajednice u Srpskoj, danas su tokom konferencije za medije naglasili da na narednim Lokalnim izborima očekuju ozbiljan rast.

“Naša politika je narodna, a naše političke želje se podudaraju sa željama i težnjama građana. Želimo doprinijeti izgradnji socijalno pravednog društva, želimo smanjiti cijene osnovnih životnih namirnica, želimo prosperitet svakom našem čovjeku. Pokret za Bijeljinu, na čelu sa gospodinom Mitrovićem, doprinijeće ostvarivanju naših politika. SPS jeste mlada partija, ali je i partija koja bilježi konstantan rast i koja će u vremenu pred nama biti nezaobilazan faktor”, zaključio je Selak nakon sastanka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 20:10 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.