ATV

Čačak

Vlasnik pečenjare oduševio: Ako pogodite tačnu kilažu dobijate prase

 • Izvor: Informer
 • 04.01.2022. 19:36

Vlasnik jedne čačanske pečenjare, Vladan Janković, odlučio se na jedan nesvakidašnji potez.

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, Božiću, na Tucindan organizuje nagradnu igru u kojoj onaj koji pogodi tačnu kilažu praseta, dobija ga kao nagradu, a prikupljeni novac od učešća ide u humanitarne svrhe.

"Svi zainteresovani građani koji žele da učestvuju u ovom svojevrsnom takmičenju mogu se prijaviti u pečenjari u Ljubiću, u ulici Bate Jankovića uplatom kotizacije u iznosu od 500 dinara, a sav prikupljeni novac biće doniran onome kome je pomoć neophodna. Oni koji žele da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji, neohodno je da uplate učešće, a onda i da pogode težinu praseta. Ko bude najbliži kilaži dobiće i živo prase", kaže za RINU, Vladan Janković, vlasnik pečenjare.

Inače, Čačak je poznat po najvećem broju pečenjara u Srbiji, a obilaznicu oko ovog grada mnogi često nazivaju i "prase-štrase", jer najbolji zalogaji vruće prasetine mogu se upravo probati u gradu na Moravi, piše "Informer".

 • 19:51 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 20:36 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 21:36 Film: Žestoki talac (16+)

  Samohrani otac i bivši marinac Kajl Snouden nalazi se sa grupom nevinih kupaca zarobljen u radnji svog očuha.

 • 23:06 Noćni program

  Noćni program