ATV

Tri znaka Zodijaka koji će ove nedelje imati puno sreće u ljubavi

 • Извор: Телеграф
 • 06.12.2022. 19:26

Položaj planeta do kraja ove sedmice podržava pripadnike svih znakova Zodijaka koji su spremni da usvoje nova znanja kako bi ostvarili harmoničnu emotivnu vezu.

Sedmica je započela kvadratom Venere i Neptuna, a nastavlja se hodom Venere kroz znak Jarca. Mnogi će poželjeti da kroz razgovor dođu do srži problema sa voljenom osobom, ali će to učiniti veoma pažljivo i oprezno, piše "Yourtango".

Pojedini pripadnici Zodijaka neće prihvatiti neuspjeh kao opciju, a osobe rođene u tri horoskopska znaka moći će da se pohvale fantastičnim uspjesima na emotivnom polju do kraja ove sedmice.

Ovan

Više ne osjećate potrebu za “igranjem igrica” u vašoj emotivnoj vezi. Spremni ste da izgovorite istinu i da čujete šta “druga polovina” želi da vam kaže, a ujedno ste spremni i da voljenoj osobi izađete u susret i da promijenite ono što joj se u vašem odnosu ne dopada.

Rođeni ste u znaku koji je orijentisan na uspjeh, ali ste takođe naučili veoma važnu lekciju tokom ove godine - važno je da budete ljubazni.

I ranije ste rizikovali, ponašajući se neljubazno, a šta vam je to donijelo? Samo usamljenost i bol u srcu. Sada ste naučili da ljubaznost i gvozdena vrata otvara. Kad ste ljubazni prema voljenoj osobi, to vam garantuje pobjedničku poziciju.

Bik

Do kraja ove sedmice upoznaćete voljenu osobu u pravom svjetlu. Zavoljeli ste nekoga jer je saosjećajna osoba, a sada ćete se uvjeriti da to nije njen, odnosno njegov jedini kvalitet - spoznaćete da je osoba kojoj ste poklonili srce osoba od akcije koja će učiniti sve da vam uljepša život.

Osoba koju volite govori ono što misli i zaista misli ono što vam kaže; ona je vaš najveći saveznik i biće sa vama i u dobru i u zlu. Kad to budete spoznali, bićete opijeni od sreće.

Djevica

Niste neko ko će se prepustiti lošem raspoloženju, niti dozvoljavate da tuđe neraspoloženje utiče na vas. Ali, ove nedjelje u vašem srcu će se probuditi saosjećanje i bezuslovno ćete se staviti na raspolaganje voljenoj osobi koja prolazi kroz teži životni period.

Djevice će ove nedelje naučiti da pokažu ljubav na način na koji to do sada nisu znale. Emocije će im biti višestruko uzvraćene.


(Telegraf.rs)

Тагови:
 • 23:00 Серија: Сашина екипа (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 00:30 Ноћни програм

  Ноћни програм