Није ни слутио каква га судбина чека

Лопов пришао љепотици на улици, покушао да је покраде, а она га унаказила батинама!

 • 17.05.2024. 21:31

Како судбина умије да се поигра са људима. Један разбојник у Бразилу је на тежи начин морао да научи да је крађа гријех и да ће морати да сноси посљедице.

Малерозни разбојник је изабрао дјевојку на улици коју жели да опљачка, али није ни слутио коме прилази.

За своју жртву је изабрао УФЦ борца, Полијану Вијану која му је батинама промијенила лични опис!

Ова ситуација се догодила 2019. године, али је и даље актуелна на друштвеним мрежама, тако је једна објава из 2023. године достигла вртоглавих 50 милиона прегледа.

Ову причу је широј јавности тада представио Дејна Вајт, први човјек УФЦ-а.

">Бразилка је, док је причала о детаљима напада, открила да јој је човјек пришао уз питање "колико је сати?", док је чекала превоз.

"Рекла сам му колико је сати, одбијао је да оде... А онда је почео да прича како има пиштољ код себе, да му дам телефон који сам већ била вратила у џеп. Почео је да говори да се не опирем јер је наоружан", објаснила је Вијана и наставила:

"Када је ставио руку на пиштољ, схватила сам да је премекан и помислила да је у питању лажњак, неки од картона... Схватила сам да, чак и да је прави, неће имати времена да га извуче јер ми је био преблизу".

Објаснила је и како је савладала човјека.

"Устала сам и одмах га двапут ударила руком, а онда и једном ногом. Пао је, а ја сам притрчала и од позади га зграбила око врата. Онда сам га подигла и смјестила, тако да сједимо гдје смо и били прије тога, и рекла сам му: Е, сад да сачекамо полицију".

Пљачкаш се полицији правдао да је само желио да сазна колико је сати, али то се није допало Полијани.

"Ма, јесте, како да не... То је само говорио јер је видио колико сам побјеснела. Заправо, ја сам била скроз океј послије тога. А била сам јер он послије мојих удараца више није ни реаговао. Мислим да се уплашио. Чак и када сам споменула да ћу тог часа да позовем полицију, он је рекао 'Зови'. А рекао је то јер се уплашио да ћу га још више претући", објаснила је Бразилка.

Иначе Вијана је постала изузетно популарна након овог инцидента, а недавно је отворила налог на платформи "Онлy фанс" гдје са пратиоцима дијели голишаве фотографије.

(Курир, Фото: Instagram/polyanaviana / Printscreen)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:43 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:50 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:55 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.