Nije ni slutio kakva ga sudbina čeka

Lopov prišao ljepotici na ulici, pokušao da je pokrade, a ona ga unakazila batinama!

 • 17.05.2024. 21:31

Kako sudbina umije da se poigra sa ljudima. Jedan razbojnik u Brazilu je na teži način morao da nauči da je krađa grijeh i da će morati da snosi posljedice.

Malerozni razbojnik je izabrao djevojku na ulici koju želi da opljačka, ali nije ni slutio kome prilazi.

Za svoju žrtvu je izabrao UFC borca, Polijanu Vijanu koja mu je batinama promijenila lični opis!

Ova situacija se dogodila 2019. godine, ali je i dalje aktuelna na društvenim mrežama, tako je jedna objava iz 2023. godine dostigla vrtoglavih 50 miliona pregleda.

Ovu priču je široj javnosti tada predstavio Dejna Vajt, prvi čovjek UFC-a.

">Brazilka je, dok je pričala o detaljima napada, otkrila da joj je čovjek prišao uz pitanje "koliko je sati?", dok je čekala prevoz.

"Rekla sam mu koliko je sati, odbijao je da ode... A onda je počeo da priča kako ima pištolj kod sebe, da mu dam telefon koji sam već bila vratila u džep. Počeo je da govori da se ne opirem jer je naoružan", objasnila je Vijana i nastavila:

"Kada je stavio ruku na pištolj, shvatila sam da je premekan i pomislila da je u pitanju lažnjak, neki od kartona... Shvatila sam da, čak i da je pravi, neće imati vremena da ga izvuče jer mi je bio preblizu".

Objasnila je i kako je savladala čovjeka.

"Ustala sam i odmah ga dvaput udarila rukom, a onda i jednom nogom. Pao je, a ja sam pritrčala i od pozadi ga zgrabila oko vrata. Onda sam ga podigla i smjestila, tako da sjedimo gdje smo i bili prije toga, i rekla sam mu: Е, sad da sačekamo policiju".

Pljačkaš se policiji pravdao da je samo želio da sazna koliko je sati, ali to se nije dopalo Polijani.

"Ma, jeste, kako da ne... To je samo govorio jer je vidio koliko sam pobjesnela. Zapravo, ja sam bila skroz okej poslije toga. A bila sam jer on poslije mojih udaraca više nije ni reagovao. Mislim da se uplašio. Čak i kada sam spomenula da ću tog časa da pozovem policiju, on je rekao 'Zovi'. A rekao je to jer se uplašio da ću ga još više pretući", objasnila je Brazilka.

Inače Vijana je postala izuzetno popularna nakon ovog incidenta, a nedavno je otvorila nalog na platformi "Only fans" gdje sa pratiocima dijeli golišave fotografije.

(Kurir, Foto: Instagram/polyanaviana / Printscreen)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?